Torje: "Nu am făcut România de ruşine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Gabriel Torje este mulţumit de felul în care a evoluat echipa naţională a României în meciul amical pierdut în faţa Braziliei, cu scorul de 0-1.

”Am încercat să dăm tot ce avem mai bun din noi, mai ales că am evoluat în faţa celei mai titrate naţionale din lume. Ne bucurăm că am asistat la retragerea lui Ronaldo, un jucător care a făcut atît de multe pentru fotbal. Nea Fane Iovan ne-a felicitat că am jucat cu demnitate şi nu ne-a fost frică. N-am făcut România de ruşine! E greu cu fusul orar, ne-am trezit dimineaţa, dar pe teren nu mai contează. A fost o atmosferă frumoasă, fanii au fost calzi, ne-au aplaudat şi pe noi. Eu zic că le-am făcut faţă destul de bine. Am avut o prestaţie care ne dă încredere”, a spus Gabi Torje la GSP TV.

Şi colegul său din linia de mijloc a naţionalei, Gabriel Murşean, crede că tricolorii au jucat destul de bine, ţinând cont de absenţele din lot.

„A fost un meci greu, dar cred că ne-am descurcat destul de bine. Ne-au lipsit destui jucători, dar am reuşit să jucăm bine. Nu e uşor să joci cu Brazilia, e o şansă pe care o ai o dată în viaţă. Au avut şi noroc, puteam să dau gol la acea lovitură liberă când mingea a lovit transversala, dar acesta e fotbalul. Am încercat să ţinem de minge. Ei au avut ocazii, dar am închis destul de bine, am primit doar un gol. Atmosfera în lot este bună pentru că jocul e promiţător. Urmează Paraguay şi sperăm să jucăm şi cu ei la fel de bine”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite