Tineretul, la a patra campanie cu Săndoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata de tineret, condusă de Emil Săndoi, porneşte la un nou drum de calificare, de data asta pentru Campionatul European „Under 21“, care va avea loc în Israel, în iunie 2013.

Tricolorii mici nu au mai ajuns la un turneu final de peste 10 ani, bifând o serie incredibilă de 11 campanii ratate, ultimele trei chiar cu actualul selecţioner pe bancă.

 De data aceasta, România U-21 va debuta în grupa a 9-a preliminară la 3 iunie 2011, contra reprezentativei similare a Kazahstanului. Meciul se va disputa de la ora 18.00, pe stadionul „Trans-Sil", din Târgu-Mureş. Echipele care vor termina pe primul loc şi cele mai bune patru formaţii de pe poziţia secundă în cele zece grupe se vor califica în play-off.

Câştigătoarele celor şapte partide din play-off se vor alătura gazdelor la turneul final. „E un început de drum, încercăm să formăm o nouă echipă. Sunt mulţi jucători noi faţă de generaţia trecută. Ar fi fost încă doi, Rîpă şi Alexe, dar ei sunt convocaţi la seniori. Marea problemă a noastră este că avem foarte puţini jucători titulari la echipele de club", a declarat tehnicianul Emil Săndoi.

Grupa 9 de calificare

- România
- Franţa
- Slovacia
- Letonia
- Kazahstan

România U-21

Portari: D. Moldovan (Espanyol), D. Lazăr (Pandurii)

Fundaşi: G. Matei (Pandurii), Buleică („U" Craiova), Muth (Poli Iaşi), Mladen (AS Roma), A. Popa (FC Snagov), I. Rada (Pandurii),  Ţigănaşu (Astra), Vădrariu (Ceahlăul)

Mijlocaşi:  Selagea (FC Bihor), Anton (Bistriţa), Stoian (Pescara), Răduţ (Steaua), Suciu (AS Gubbio), C. Matei (Steaua), Brata (Pandurii)

Atacanţi:  Alibec (Inter Milano), Ţucudean (Dinamo), Voican („U" Cluj), Buş (CFR Cluj), Himcinschi (U. Alba Iulia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite