Silviu Lung Jr. a fost convocat la "naţională" pentru turneul din Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul formaţiei Univeristatea Craiova, Silviu Lung Jr., a fost convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu în lotul care va participa la turneul amical pe care îl va susţine echipa naţională în Cipru.

Managerul sportiv al Universităţii Craiova, Laurentiu Reghecampf, consideră că singurul inconvenient al acestei convocări îl contituie faptul că portarul va lipsi de la meciurile amicale ale echipei. "Ne bucurăm foarte mult pentru Silviu Lung Jr. Convocarea sa este un lucru bun atât pentru jucător, cât şi pentru club. Singurul inconvenient este reprezentat de faptul că Silviu va rata o parte din meciurile amicale de la echipa de club, dar «naţionala» are întotdeauna prioritate", a spus Reghecampf.

Naţionala României va participa în luna februarie la cea de-a 13-a ediţie a Cyprus Cup. În prima zi a competiţiei, 8 februarie, România va întâlni selecţionata Ucrainei, pe stadionul "Municipal" din Paralimni, meciul urmând să înceapă la ora 20.30. În prealabil, la ora 19.00, stadionul "G.S.P." din Nicosia va găzdui partida Cipru - Suedia. Pe 9 februarie, învingătoarele din prima zi vor juca finala, învinsele urmând să se confrunte la Paralimni. Aceste ultime două jocuri sunt programate la aceeaşi oră, 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite