Selymeş: "Orice echipă preluată din mers prezintă un risc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tibor Selymeş, antrenorul Astrei şi component al Generaţiei de Aur, este de acord cu decizia lui Gheorghe Hagi de a nu prelua echipa naţională la jumătatea campaniei de calificare pentru EURO 2012.

"Asta este decizia lui şi trebuie să o respectăm. Orice echipă pe care o preiei din mers prezintă un risc. Nu contează că sunt multe săptămâni între meciuri, oricum este multă treabă de făcut. Dacă va prelua naţionala de anul viitor, eu zic că va face o treabă frumoasă".

Selymeş mărturiseşte că este tentat să accepte o ofertă din partea primei reprezentative sau de la Dinamo, dar că încă nu o poate face din cauza angajamentului pe care îl are cu Astra.

"Nu ştiu de nicio ofertă din partea naţionalei, dar orice antrenor ar vrea să stea pe banca primei reprezentative, cândva. Cred că Dinamo şi Steaua nu sunt echipe care să fie refuzate. Eu îmi doresc să ajung odată şi-odată să antrenez înŞtefan cel Mare, dar deocamdată sunt legat de un contract şi trebuie să-l respect. Dinamo are antrenor, Ioan Andone", a declarat Selymeş, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite