Selecţionala U-17 îşi află azi adversarii de la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata de juniori calificată la Euro după o pauză de 10 ani îşi află azi adversarii de la turneul final U17 din Serbia (3-15 mai). Tragerea la sorţi a celor două grupe are loc la Belgrad, de la ora 19:00. La eveniment sunt prezenţi antrenorul Adrian Văsîi şi şeful departamentului juniori de la FRF, Miodrag Belodedici.

Nu vor exista capi de serie! Serbia, ca ţară gazdă, va fi poziţionată automat în grupa A. Apoi, Anglia, Franţa, Germania, Olanda, Danemarca, Cehia şi România vor completa cele două grupe de patru. Prima se va juca la Novi Sad şi Indjija, iar a doua la Smederevo şi Belgrad.

"Nu mi-e frică de nici un adversar. La vîrsta asta trebuie să-ţi fie frică doar de Dumnezeu", spune Adrian Văsîi, selecţionerul Under 17. Iar puştii au recepţionat mesajul. "Vreau să jucăm împotriva celor mai bune echipe. Satisfacţia va fi mai mare!", spune mijlocaşul Claudiu Bumba.

Obiectivul juniorilor la Euro? "Clasarea între primele trei în grupă, pentru a ne califica la Mondialul U17 din Mexic, din iunie", punctează Văsîi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite