Se vinde umbra „pumelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amicalul cu Argentina e ca şi anulat, însă fanii naţionalei continuă să cumpere bilete la meciul care nu se va mai juca la 10 august. După anunţul lui Mircea Sandu privind contramandarea jocului ce ar fi trebuit să aibă loc la 10 august, ieri, şi site-ul FIFA a scos meciul din calendar.

Românii nu renunţă la amicalul cu Argentina! Întâlnirea care ar fi trebuit să marcheze inaugurarea „Arenei Naţionale" nu va mai avea loc, însă până şi iluzia acestui meci vinde. Numai aşa se poate explica faptul că de marţi până ieri la prânz s-au mai achiziţionat bilete! Asta în ciuda faptului că argentinienii au anunţat pe site-ul oficial al federaţiei că nu mai vin la Bucureşti, Mircea Sandu a organizat şi el o conferinţă prin care a dat de înţeles că amicalul a căzut, iar  FIFA a scos meciul de pe lista celor care sunt programate pentru data de 10 august.

Chiar dacă semnalele sunt clare, iar deja se vorbeşte că primul meci pe „Arena Naţională" va fi cel cu Franţa, la 6 septembrie, în continuare se vând bilete online pentru România - Argentina! „Nu avem nicio confirmare oficială că amicalul nu se va mai disputa. Noi vindem bilete. De ieri şi până azi (n.r. - miercuri) s-au vândut cam 200. Fanii cumpără în continuare, unii chiar ne sună să ne întrebe cum trebuie să procedeze pentru achiziţionarea tichetelor prin internet. Sunt persoane care cumpără şi din străinătate", ne-a spus un reprezentant al site-ului
biletefotbalonline.ro.

Continuă şi procesul de livrare

Tichetele pentru meciul care nu va avea loc nu numai că se vând, dar se şi livrează! „Nu ştiu câte s-au dat în ultimele 24 de ore, dar noi nu am oprit procesul de vânzare. În paralel, continuăm şi cu distribuţia tichetelor către cumpărătorii de până acum. Până nu vom primi un comunicat oficial din partea FRF vom continua să dăm bilete", a afirmat un reprezentant al site-ului myticket.ro.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite