Sdrobiş: "Generaţia de la naţională este prea obraznică şi face mare gălăgie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Ioan Sdrobiş a spus că "tricolorii" sunt obraznici, că fundaşul Cristi Chivu, accidentat, va juca în primul meci al lui Inter Milano şi că naţionala are nevoie de Mircea Lucescu, nu Răzvan.

"Din păcate, actuala generaţie a României este prea obraznică şi face mare gălăgie. Şi ce este cel mai trist este faptul că pentru ei naţionala nu mai reprezintă interes. Mult zgomot şi rezultate zero, asta este naţionala. Sunt modeşti din toate punctele de vedere. După ce fac câte o tâmpenie vin să-şi ceară scuze. Naţionala nu mai reprezintă nimic pentru ei, doar un motiv pentru a se scuza. O să vedeţi, Cristi Chivu va juca pentru echipa lui şi va da şi gol. Eu unul sunt sătul de atâtea scuze. Scuza lor era dacă dădeau 2-3 goluri cu Bosnia, aşa nu au nicio scuză", a spus Sdrobiş.

Sdrobiş crede că Răzvan Lucescu nu are experienţa necesară pentru a fi selecţioner şi că Victor Piţurcă este antrenorul potrivit pentru a prelua naţionala: "Am spus-o şi în urmă cu doi ani, Răzvan Lucescu este un copil. Naţionala avea nevoie de un Lucescu, dar nu de Răzvan, poate de Mircea Lucescu, cel mai bun antrenor român al momentului. L-au scarificat pe Răzvan care nu are nicio vină. Singurul indicat să conducă naţionala României este Victor Piţurcă. Are caracter şi personalitate".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European din 2012, aceasta fiind a doua înfrângere a "tricolorilor" în preliminarii.

Echipa naţională a României, va întâlni, marţi, la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, reprezentativa Luxemburgului, într-un meci din grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2012.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite