Scaun cald pentru Răzvan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Rada a revenit pentru a treia oară pe banca Rapidului şi va asigura interimatul până în vară, atunci când este aşteptat Lucescu jr. Şi Pancu va face parte din stafful tehnic, ca antrenor secund. Chiar dacă relaţia lui cu Dinu Gheorghe nu e una strălucită, Rada a acceptat să preia echipa şi să ajute clubul aşa cum o face de mai bine de două decenii din diverse funcţii.

George Copos a ales să-l demită pe Marius Şumudică exact cu cinci etape înainte de finalul campionatului, fără a avea o soluţie clară în privinţa înlocuitorului.  Variantele Contra, Viorel Moldovan sau Conceicao au fost momentan abandonate de finanţatorul giuleştenilor, care a apelat până la urmă iar la Marian Rada, „mantaua de vreme rea". După ce a renunţat la cariera de jucător (a evoluat la Rapid şi la Universitatea Craiova), actualul tehnician al giuleştenilor a lucrat numai la clubul de lângă Podul Grant. A fost, pe rând, antrenor principal şi secund la prima echipă, antrenor principal la echipa a doua, director sportiv sau chiar vicepreşedinte.

De data aceasta, Rada s-a lăsat cu greu convins de Copos să preia echipa, fiind deranjat de faptul că se apelează la el doar atunci când nu se găsesc alte soluţii. Totodată, tehnicianul de 50 de ani a semnalat şi faptul că va avea cel mai mic salariu din Liga I (câştigă lunar 2000 de euro). Rada n-are timp să-şi facă planuri de viitor, pentru că va asigura doar interimatul până la vară. În această perioadă, Copos va încerca să-l convingă pe Lucescu jr să revină în Giuleşti, mai ales că meciul cu Bosnia e decisiv pentru Răzvan la naţională. nu se „împacă" cu „vamă"

Preşedintele vişiniilor, Dinu Gheorghe, care nu-l simpatizează deloc pe Rada,  a anunţat că antrenorul reprezintă doar o soluţie de moment: „La finalul campionatului vom ştii cu cine începem sezonul viitor". De altfel, Rada a vrut să părăsească Rapidul în vară, odată ce Dinu Gheorghe a devenit preşedinte la club. El a fost deranjat de faptul că „Vamă" l-a trimis să pregătească Rapid II în Liga a III-a, refuzând să-i acorde un post de secund în stafful lui Şumudică.

"Dacă cei din conducere au considerat că eu sunt omul potrivit, atunci înseamnă că am încredere că voi putea să redresez situaţia.''
Marian Rada
antrenor Rapid

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite