Săpunaru vrea să se retragă de la naţională! Gigi Becali l-a făcut să renunţe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Chivu şi Mirel Rădoi, retraşi de la echipa naţională, Victor Piţurcă este pe cale să-l piardă şi pe fundaşul Cristi Săpunaru.

Fotbalistul lui Porto a dezvăluit că nu mai vrea să vină la prima reprezentativă, ca urmare a acuzaţiilor lui Gigi Becali şi a lipsei de reacţie din partea celor de la FRF.

"Săpunaru nu s-a accidentat în meciul cu Franţa, n-a vrut să joace, are aere. Eu am auzit că are figuri, că nu-i convine să fie controlat. O să ajungă şi el ca Mutu şi Tamaş. Eu am înţeles că el a lipsit şi de la şedinţa tehnică. A fost deranjat că l-a controlat Neagoe în cameră", a apus Gigi Becali.

Federalii n-au luat deloc atitudine vizavi de aceste declaraţii iar fotbalistul s-a simţit jignit. Atât de rău încât este gata să renunţe la echipa naţională.

"Sunt mai mult decât revoltat de toată situaţia. De unde până unde se trezeşte acest om, Gigi Becali, să vorbească de mine?! Să arunce aşa cu noroi. Am muncit 20 de ani să ajung până aici. Nu se ştie dacă mă refac până la meciul de Champions League, dar mă dau lovit. Că aşa zice Gigi Becali. E incredibil. Sunaţi-l pe Pompiliu Popescu sau pe doctorul de aici să vă spună dacă sunt sau nu accidentat. Dar cât de nebun să fiu? Să stau 10 zile în cantonament, să merg în Luxemburg, suspendat fiind, şi, cu 10 minute înainte de un meci cu Franţa, să spun că mă doare, dar să nu mă doară. Serios, acum. Nu mă gândeam că cineva poate să meargă atât de departe cu aberaţiile, că altfel nu pot să spun. Adică nu puteam să stau liniştit acasă", a spus Săpunaru pentru Prosport.

Patronul Stelei a ţinut să-şi ceară scuze pentru ceea ce a afirmat, transmiţându-i lui Săpunaru să nu se retreagă de la naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite