Sandu e revoltat: “O să cerem despăgubiri de 2 milioane de euro!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Sandu atacă dur Federaţia din Argentina şi îl laudă pe Messi, după ce acesta spunea că ar fi ruşinos pentru naţionala sa să nu joace la Bucureşti. Şeful FRF spune că va cere daune Argentinei de 2 milioane de euro.

"Preşedintele Federaţiei Argentiniene mi-a trimis o scrisoare vineri seară prin care mi-a explicat că fotbalul lor trece printr-o serie de schimbări, însă nu aveau dreptul să anuleze acest meci. Ne-au propus o rejucare a acestei partide la o dată ulterioară, însă normal ar fi să nu acceptăm. Inaugurarea va avea loc la partida cu Franţa, iar biletele cumpărate rămân valabile. Pe data de 10 august vom juca un amical cu Uzbekistan.

Din perspectiva suporterilor, singura pierdere este Messi. Bravo lui pentru atitudinea de a cere ca Argentina să vină la Bucureşti. O să le cerem despăgubiri de peste 2 milioane de euro, nu suma contează, ci satisfacţia de a câştiga un proces. Românii vor avea o satisfacţie mult mai mare să asiste la o inaugurare într-un meci cu Franţa", a spus Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite