Săndoi: "Am pus probleme Franţei în prima repriză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala lui Emil Săndoi s-a făcut de râs în Franţa
Naţionala lui Emil Săndoi s-a făcut de râs în Franţa

Selecţionerul reprezentativei Under 21 a României, Emil Săndoi, a declarat, vineri, că echipa sa a pus probleme Franţei în prima repriză a meciului de la Nantes, dar în partea a doua jucătorii au căzut fizic.

"Pe undeva mă aşteptam să se întâmple ce s-a întâmplat. Cred că am avut o primă repriză destul de bună în care am reuşit să punem probleme adversarului. Per total, în afară de unele greşeli, cred că băieţii au respectat ceea ce am stabilit în prima parte şi chiar îi felicit pentru asta. Dar, din păcate, în repriza a doua s-a întâmplat ce nu îmi doream. Din cauza faptului că nu avem un ritm de joc susţinut am avut mult de suferit. Noi avem jucători care evoluează în Liga II-a, iar mulţi dintre ei au început să joace la echipele de club de două-trei meciuri. Iar Franţa are jucători care la 17-18 ani joacă titulari în prima ligă, aşa că au un ritm de joc fantastic. Am vorbit cu unii jucători şi mi-au spus că sunt foarte obosiţi, că n-au mai jucat niciodată într-un asemenea ritm. Este o problemă a fotbalului românesc, care se vede cel mai mult la nivel de juniori şi tineret", a spus Săndoi la televiziunea Sport.ro.

Echipa naţională de tineret a României a fost învinsă, joi, la Nantes, cu scorul de 3-0 (1-0), de reprezentativa similară a Franţei, într-un meci din grupa a 9-a de calificare la Campionatul European din 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite