Răzvan îl voia titular pe Ştefan Radu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul lui Lazio va efectua alte teste medicale, însă sunt şanse mici să joace. Selecţionerul intenţiona să-l folosească din primul minut cu Bosnia. Selecţionerul gândise o formulă cu Ştefan Radu titular pe postul de fundaş stânga şi avansarea lui Raţ în linia de mijloc pentru partida decisivă de la Zenica.

Citiţi şi:

Radu Ştefan, încă cinci ani al lui Lazio

Anunţul apărut pe site-ul lui Lazio, conform căruia Ştefan Radu are o leziune musculară, i-a înfuriat pe oficialii federali. Aceştia bănuiau faptul că fotbalistul se dă lovit, întrucât în mandatul lui Răzvan Lucescu nu a participat decât la o singură acţiune a României, partida cu Franţa de la Paris. Impresarul său, Victor Becali, a dezminţit categoric această variantă. „Ştefan Radu va efectua un RMN la Roma.

Apoi, se va prezenta la reunirea echipei naţionale de luni şi va efectua un nou set de analize medicale. Împreună cu doctorul Pompiliu Popescu se va lua o decizie, dacă e apt de joc sau nu", a spus Becali pentru „Adevărul".

Răzvan Raţ, mijlocaş

Sunt şanse mici ca fotbalistul să fie recuperat pentru meciul cu Bosnia. Totuşi, în cazul în care Ştefan Radu va fi sută la sută apt din punct de vedere medical, Răzvan Lucescu îl va folosi în formula de start pe fotbalistul lui Lazio în partida de la 26 martie, ce va avea loc la Zenica.

Radu ar urma să joace ca la Lazio, fundaş stânga, în timp ce Raţ va fi avansat ca mijlocaş stânga. Mutarea a fost dezvăluită de antrenorul naţionalei în discuţiile cu colaboratorii săi şi a fost confirmată de Mihai Stoica, într-o emisiune televizată la DigiSport: „Din ce ştiu eu, Ştefan Radu va juca fundaş stânga, iar Raţ va fi avansat în linia de mijloc".

Dorit de Barcelona?

Numele lui Ştefan Radu a apărut pe lista de achiziţii a Barcelonei, după ce lui Eric Abidal i s-a descoperit o tumoră la ficat. În urma acestui eveniment trist, catalanii au cerut o derogare pentru a aduce un fotbalist pe postul de fundaş stânga, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat. „Ştefan Radu ar face faţă la Barcelona. Chiar dacă nu este un jucător foarte ofensiv, în apărare stă foarte bine", l-a lăudat Mircea Lucescu pe lazial. 

"Într-adevăr am o problemă medicală, sper să fie doar una minoră. Nu s-a pus în nicio clipă problema să nu mă prezint la lot. Voi veni la reunire, iar doctorul Pompiliu Popescu va decide dacă sunt sau nu apt de joc."
Ştefan Radu
fundaş Lazio

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite