Răzvan Lucescu: "Unii jucători mi-au zis că au fost ameninţaţi ca să mă saboteze!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu spune că munca de selecţioner nu este uşoară şi că echipa ar merita o susţinere mai bună din partea presei şi a oamenilor de fotbal. Selecţionerul spune că motivul pentru care nu a plecat de la naţională este faptul că încă mai crede în calificare.

"Nu pot să-mi dau demisia, încă mai avem şanse de calificare. Dar în cazul în care joi conducerea Federaţiei va considera că e bună schimbarea mea, e ok, voi accepta decizia. Însă ceea ce nu a fost în regulă faţă de mine este că au fost foarte multe invenţii prin presă şi păreri exprimate de unii sau alţii în necunoştinţă de cauză. Rezultatele sunt sub aşteptările noastre. Este foarte uşor să se formeze un curent negativ contra echipei în aceste condiţii. Dar trebuie să căutăm cauzele din spatele rezultatelor. Dacă nu aveam nicio şansă de calificare, aş fi plecat", a spus Lucescu jr, conform prosport.

Referitor la declaraţiile lui Adi Mutu de după meciul cu Luxemburg, din care se putea interpreta faptul că "Briliantul" nu-l susţinea pe selecţioner, Răzvan a comentat: "Declaraţia lui a fost una de bun-simţ în nişte condiţii de presiune extraordinară. Dacă eu aş fi simţit vreun moment că printre jucători ar fi existat disensiuni sau lipsă de încredere faţă de mine, aş fi plecat. Sunt jucători care mi-au spus că au fost ameninţaţi ca să mă saboteze".

Referitor la banderola de căpitan, Lucescu a spus că nu putea să i-o ofere lui Mutu din mai multe motive: "Nu puteam să-i dau banderola, pentru că mi se pare un lucru logic, din moment ce a fost suspendat pentru dopaj şi după ce a avut un comportament inadecvat după meciul cu Serbia. Pe lângă asta, echipa a mers înainte. Am stabilit ca primul căpitan să fie Tamaş şi al doilea - Raţ".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite