Răzvan Lucescu: "Raţ nu trebuia să bată acel penalty"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Actualul antrenor al Rapidului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Niculae, Mazilu, Torje, Cristi Tănase şi Papp.

Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, a comentat evoluţia "tricolorilor" în eşecul cu Belgia, scor 1-2. Astfe, el a spus că Răzvan Raţ nu ar fi trebuit să execute lovitura de pedeapsă. "Părerea mea este că nu avea ce să caute Raţ să bată penalty-ul. Destul că este căpitan de echipă, este apărator, îşi face foarte bine treaba acolo, poate bate lovituri libere foarte bine de la distanţă. E clar că aici trebuie să fie unul care execută tot timpul şi care are deja o pregătire mentală pentru acest lucru", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Mai departe, actualul antrenor al Rapidului s-a referit şi la câştigurile naţionalei după acest meci. "Meciul a arătat nişte evoluţii ale unor jucători care pot să fie folosiţi la echipa naţională în viitoarea campanie. Am văzut evoloţii pozitive ale lui Daniel Niculae, Mazilu, Torje, Cristi Tănase şi Papp", a mai afirmat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite