Răzvan Lucescu: "Nu se pune problema să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu a fost deranjat de faptul că spectatorii prezenţi la meciul cu Luxemburg, de la Piatra Neamţ, i-au cerut demisia, spunând că merge înainte, deoarece crede foarte tare în calificarea României la Euro-2012.

"Obiectivul a fost fixat, mai sunt şanse de a-l atinge, astfel că nu se pune problema să plec. Trebuie să ţinem cont de toate lucrurile care fac parte dintr-o campanie, că am avut meciurile grele, în deplasare, şi că de acum aceste meciuri vor fi jucate acasă, dacă ne uităm în clasament vedem că şi cu un 1-0 cu Bosnia, îi putem depăşi. Din aceste momente se poate discuta despre meciuri decisive, ca un baraj, pe care trebuie să le câştigăm, cu Bosnia, cu Belarus, Luxemburg. Să vedem ce se întâmplă cu Franţa. Tot ce pot să spun este că eu merg înainte", a spus Răzvan Lucescu la Digi Sport, menţionând că scandările spectatorilor de la Piatra Neamţ l-au întărit şi că el crede "foarte tare" în calificare.

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite