UPDATE Vezi ce spune Răzvan Lucescu despre Mutu şi Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a declarat că îl va convoca pe Adrian Mutu la echipa naţională atunci când va juca suficient de bine la echipa de club. De asemenea, selecţionerul a declarat că nu este împotriva revenirii lui la echipă şi că nu trebuie el învinuit pentru această situaţie.

"Am considerat dintotdeauna că a fost o mare greşeală să se discute de Mutu cât timp a fost suspendat. S-au creat aşteptări prea mari. Am mai zis că am fost supărat pe o anumită poveste şi nu vreau să reiau".

"Se ştie că este un jucător talentat, poate printre cei mai talentaţi din România, dar trebuie să şi demonstreze că merită să joace la naţională", a declarat Răzvan Lucescu, în direct la digi sport.

"Nu sunt împotriva revenirii lui Adrian Mutu la echipa naţională. Nu sunt eu împotriva tuturor", a mai adăugat selecţionerul.

"Evoluţia tuturor a fost apreciată. Ropotan a fost foarte bun. Imediat s-a integrat în sistemul nostru de joc. Faptul că a jucat meci de meci în Rusia s-a văzut. E un câştig. S-a înţeles bine cu Florescu. Am nevoie de oameni ca Rădoi. E decizia lui, am spus-o de nenumărate ori. Aprecierea mea faţă de el e uriaşă. Torje, cu bune, cu rele, arată că e un tânăr de perspectivă. Trebuie să participe mai mult la construcţie, e copil, mai are potenţial să crească ", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit prosport.

UPDATE Răzvan despre Marica: "După o perioadă mai dificilă, am ajuns să ne înţelegem"

"După o perioadă mai agitată, tensionată, într-un tîrziu am ajuns să ne înţelegem, să ştim ce vrea unul de la celălalt. Poate că toată acea situaţie dificilă a dus la rezolvarea problemelor. Acum, Ciprian, şi la Stuttgart ,şi la naţională, confirmă că e mai responsabil, joacă mult pentru echipă. A făcut presing, a dat pase, a făcut un meci foarte bun cu Italia.Am mai vorbit cu el şi-mi spunea că e amărît că toţi antrenorii au încercat să vină cu o anumită presiune şi să-l dea la o parte cînd credeau că nu face ce i se cere. El spune că avea nevoie de o încredere totală, pentru că e un tip sensibil", a spus Răzvan Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite