Răzvan Lucescu: "Nimeni nu mă ascultă cu adevărat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a vorbit, joi, despre meciul cu Luxemburg şi despre cine va purta banderola de căpitan.

"Meciul cu Luxemburg ştiam că nu va fi simplu. Ştiam că va mai fi o problemă legată de presiune. Eram convins că oricât de greu ar fi, vom câştiga. Franţa a jucat cu câteva zile înainte cu Luxemburg. În afară de cele două goluri, nu au mai avut ocazii.

Mutu a lipsit şi au fost numiţi alţi căpitani. Sunt anumite reguli de grup pe care el le-a inţeles foarte bine şi le-a acceptat. Sunt nişte reguli care întăresc grupul. Chiar dacă Mutu îşi doreşte să fie vice-capitan, el inţelege această situaţie. Adrian a fost total schimbat în bine la această convocare.", a declarat Lucescu la Dolce Sport.

Selecţionerul s-a declarat dezamăgit de atmosfera din jurul naţionalei şi acuză interpretarea declaraţiilor jucătorilor in atacuri la adresa sa.

"Îmi dau seama că se întâmplă multe lucruri urâte, multe lucruri sunt inventate. Nimeni nu ma ascultă cu adevărat. Din partea jucătorilor se iau declaraţii şi se transforma în atacuri la adresa mea.", a mai spus Lucescu.

Naţionala României a câştigat marţi partida cu Luxemburg, scor 3-1, obţinând prima victorie din preliminariile Campionatului European din 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite