Răzvan Lucescu: „Jucătorii au fost ameninţaţi să mă saboteze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după „dubla" Bosnia - Luxemburg, selecţionerul a explicat care este situaţia sa pe banca României.

„Nu pot să-mi dau demisia, încă mai avem şanse de calificare la Euro 2012. Dar, în cazul în care, joi, în cadrul Comitetului Executiv, conducerea Federaţiei va considera că schimbarea mea este necesară, atunci OK, voi accepta.

Oricum, dacă nu se obţine calificarea, eu plec! Până atunci, voi lupta până la capăt. Recunosc însă că rezultatele sunt sub aşteptările noastre", a spus Lucescu jr. Acesta a vorbit şi despre relaţia sa cu jucătorii de la naţională: „Sunt fotbalişti care mi-au spus că au fost ameninţaţi ca să mă saboteze".

Prin această declaraţie, selecţionerul a făcut referire la fostul agent, Ioan Becali, a cărui firmă de impresariat reprezintă mai mulţi fotbalişti, care sunt convocaţi, în mod constant, la prima reprezentativă. Lucescu jr şi Giovanni se află în relaţii reci, deoarece selecţionerul s-a certat cu mai mulţi jucători preferaţi de Becali, cum ar fi Marica şi Mutu.

„Mutu nu poate fi căpitan"

Antrenorul naţionalei i-a luat apărarea lui Cristi Chivu, care a fost acuzat că s-a menajat la meciurile României pentru a fi în teren în derby-ul Milan - Inter. „Şi din cauza acestor discuţii, Chivu îşi pune problema să se retragă de la naţională. El este primul care suferă că apar astfel de acuzaţii.

Nu a jucat la naţională pentru că nu a putut", a povestit selecţionerul. Răzvan a motivat şi de ce nu i-a dat banderola de căpitan lui Mutu, în absenţa lui Chivu: „Nu mi s-a părut logic, din moment ce a fost suspendat pentru dopaj şi a avut un comportament inadecvat după meciul cu Serbia. Am stabilit ca primul căpitan să fie Tamaş şi, apoi, Raţ". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite