Răzvan Lucescu: "Am crezut în Mutu. Toţi jucătorii tineri pot învăţa din povestea lui de viaţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Razvan Lucescu crede ca jucatorii din Liga I pot invata din povestea lui Mutu. Selectionerul a vorbit si despre anul slab al nationalei, dar si planurile care si le-a facut pentru urmatorul turneu final.

"Este un an important, la fel precum ceilalti. Anul trecut a fost foarte slab si acum asteptam revansa. Este un an important pentru fotbalul romanesc si sper ca vom reusi sa ne calificam mai departe. Sunt increzator, pentru ca avem un grup bun, care isi doreste acest lucru, cu jucatori seriosi"

"Am crezut in Mutu, dar faptul ca nu a jucat atata timp este o problema. Este o poveste de viata si nu vreau sa o comentez. Toti jucatorii tineri pot invata din ea", a declarat Razvan Lucescu la Dolcesport.

"La turneul din Cipru vreau sa vedem niste jucatori care au evoluat la echipa nationala de tineret. Multi dintre ei au confirmat in Liga I. Este un prilej sa pregatim meciul cu Bosnia. La acest turneu vor participa Ucraina, Suedia si Cipru. Vor fi probabil 30 de jucatori, pentru a acoperi doua zile la rand", a mai spus Razvan Lucescu, potrivit sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite