Răzvan Lucescu: "Nu plec dacă pierdem cu Bosnia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a analizat prestaţia "tricolorilor" în cadrul turneului din Cipru, la care au participat patru selecţionate, iar România a ocupat locul trei după ce a învins ţara gazdă la penalty (6-5).

despre turneu - "Este normal să fie critici şi fiecare să aibă punctul lui de vedere. Dar trebuie ţinut cont de faptul că am avut de-a face cu o echipă a Ucrainei foarte bună, iar faptul ca nu am marcat 4-5 goluri Ciprului ne-a atras critici. Dar nu avem prospetime si de aici apare lipsa de luciditate. Să ţinem cont cum am primit golurile. Au fost lupte aeriene şi faze fixe, pe care orice echipă mică încearcă să le speculeze", a spus Lucescu la sport.ro.

Nu am zis că mă retrag dacă nu câştigăm cu Bosnia, mă retrag când va fi cazul. Când mi se va spune, voi pleca dacă voi considera că e cazul, plec. Nu mă interesează dacă Mircea Sandu tratează cu Olăroiu. Sunt atatea interese si se creeaza o atmosfera foarte urata si o presiune mare

despre Max Nicu - a jucat bine acum cu Stuttgart dar băiatul ăsta a traversat un an dificil, altfel nu aş fi renunţat la el. Dacă evoluează la fel ca acum îl voi convoca la naţională. Pe Max Nicu nu pot să îl chem şi să îl bag în teren pentru 10 minute, din postura de rezervă. Pe Apostol l-am luat pentru acest motiv.

despre Cristi Chivu - L-am menajat pe Chivu pentru că e singurul jucător care a văzut moartea cu ochii. putem să continuăm?! Nu l-am convocat pentru că are nevoie de o pauză, să-şi revină. Nu am vrut să risc o accidentare a lui, e prea important meciul cu Bosnia.

despre Chipciu - dacă va juca bine la echipa naţională de tineret, poate face pasul şi la echipa mare

despre lipsa mijlocaşilor - momentan nu avem un mijlocaş central polivalent, care să lege jocul şi să facă şi faza de apărare.

despre jucători străini la naţională - pentru a fi naturalizat, un străin trebuie să joace minim cinci ani în Liga I

Nu se poate da o explicatie pentru fiecare jucator. Tu daca imi spui ca vrei sa joace x si eu intreb de ce sa joace x, lovesc in acel jucator? Asa ca ma feresc sa intru intr-o astfel de disputa. Am explicat inaintea turneului care sunt scopurile mele, ce jucatori convoc si de ce.

despre Goga - Să dea Dumnezeu ca Goga să se impună şi va fi remarcat. Eu l-am remarcat pe Grigore acum un an şi ceva, înaintea dublei cu Franţa şi Austria dar apoi s-a accidentat. Nici Grigore n-ar fi ajuns în aceste momente la naţională, dar a existat o accidentare.

despre selecţie - Nu e vorba de interes, dacă aveam un interes, blătuiam meciuri şi ca antrenor dacă s-a pus problema aşa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite