Răzvan Lucescu: „Rîpă şi Torje , titulari cu Italia!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Selecţionerul le pregăteşte câteva surprize italienilor pentru amicalul de mâine din Austria. Cele mai mari dintre ele sunt titularizările a doi jucători de la naţionala mică: Rîpă şi Torje, care în opinia selecţionerului au confirmat la echipele de club. Lucescu jr. a mai declarat că în cazul în care naţionala nus e va califica la Euro 2012, nu-şi va prelungi contractul

„Am adus mulţi jucători noi, care s-au remarcat la tineret şi în Liga I. Jucători precum Torje pot acumula entuziasm şmecherie. Pe lângă rezultate, eu sunt mulţumit de jocuri. Am fi meritat mai mult. Şi la Paris am controlat o bună bucată din meci. Greşelile de arbitraj au fost decisive în stabilirea rezultatului. Nu e un alibi, însă trebuie să analizăm toate detaliile. A fost un an pe care trebuie să-l uităm. Avem mulţi accidentaţi, jucători care se retrag, alţii nu evoluează la echipele de club. Săpunaru are probleme de familie. E un moment de tranziţie. Rîpă şi torje joacă titulari, se cunosc de la tineret. Nu e nimic mai frumos pentru ei decât să ai în faţă asemenea jucători. E o motivaţie în plus.  Pe  Marica îl simt excelent. Şi la Stuttgart a jucat foarte bine, are o stare de spirit foarte bună. Nu e atât de important să marcheze el, poate să dea şi pasă de gol”, a spus Lucescu.


Alte declaraţii ale lui Răzvan Lucescu:

"Nu îmi voi prelungi contractul, dacă nu vom obţine calificarea la EURO 2012!"

„Steliştii nu sunt afectaţi. Îşi cunosc patronul şi ştiu cum reacţionează el. Am fost supărat pe Tănase, dar a demonstrat că a depăşit perioada proastă. Contez pe el. Gardoş e unul dintre remarcaţi.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite