Raţ: „Toţi suntem vinovaţi pentru acest egal, nu doar apărarea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Mutu a revenit la echipa naţională, şi a făcut-o foarte bine, marcând două goluri, şi contra Belarusului tot Raţ a fost căpitan. Fundaşul lui Şahtior a recunosut greşelile din apărare, dar a spus că pe teren au fost 11 jucători şi că toţi se fac vinovaţi pentru acest semieşec.

Nici Raţ nu mai spera la o minune a Luxemburgului contra Bosniei, dar îşi dorea şi el o victorie de palmares la ultimul meci oficial din acest an pe „Arena Naţională“. Căpitanul tricolorilor şi-a asumat greşelile colegilor săi: „Au fost greşeli în apărare, şi individuale, şi colective, dar să ştiţi că într-o echipă sunt 11 oameni. Şi la victorie, şi la înfrângere. Avem un an la dispoziţie pentru a pregăti o echipă competitivă în vederea viitoarei campanii de calificare, acolo unde vrem să ne prezentăm la un alt nivel, mult superior celui de acum“.
Raţ a găsit şi elemnete bune în jocul coechipierilor săi: „Putem vorbi de un oarecare progres ofensiv. Am demonstrat că România poate juca şi pe atac. Ce-i drept, am avut şi un adversar inferior Franţei, dar am arătat că ştim să controlăm mingea, să creăm faze de atac. Am remarcat atât faze personale, cât şi de echipă“, a conchis Raţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite