Raţ îşi pune cenusă-n cap:" Îmi pare rău că am privat naţionala de un rezultat bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale a României, Răzvan Raţ, şi-a cerut scuze după înfrângerea din meciul amical cu Belgia, scor 1-2, pentru că a ratat lovitura de pedeapsă cu care "tricolorii" ar fi putut termina partida la egalitate.

"Am fost sigur că o să dau gol! Eram hotărât să dau în colţul din stânga portarului, dar mi-a ghicit colţul, a plecat înainte şi aşa am ratat. Îmi pare rău pentru că am privat naţionala de un rezultat bun. În prima repriză nu am jucat deloc bine, dar eu cred că în a doua parte ne-am apropiat de ceea ce trebuie să joace România", a spus Raţ pentru Pro Sport.

Fundaşul român îşi doreşte ca România să evolueze în următoarea partidă amicală, cu Grecia, aşa cum a făcut-o în a doua repriză cu Belgia.
"Sunt foarte importante şi meciurile amicale pentru a reuşi să construim o echipă care să obţină şi rezultatele aşteptate de atâta timp. Vom încerca în meciul cu Grecia să eliminăm tot ce a fost rău în partida cu Belgia şi să jucăm la nivelul la care am făcut-o pe finalul partidei de aici, de la Liege", a mai spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite