Raţ: "Calificarea este 95 la sută ratată" VEZI AICI TOATE REACŢIILE DUPĂ MECI!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Răzvan Raţ a anunţat că şansele tricolorilor au scăzut foarte mult după remiza cu Franţa şi victoria Bosniei în faţa Belarusului. Fundaşul s-a plâns şi de calitatea gazonului de pe Naţional Arena.

"Calificarea este 95 la sută ratată, dar asta este viaţa. Ne pare rău că nu am putut face mai mult de-a lungul acestei campanii de calificări. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele. Săpunaru a suferit o contractură, dar şi noi am avut de suferit, vedeţi în ce condiţii s-a jucat acest meci. Se putea şi mai bine. Franţa nu şi-a creat ocazii, pe când noi am avut câteva oportunităţi, dar asta a fost să fie. Spectatorii sunt supăraţi pe noi pentru ratarea calificării, aşa că huiduielile de la final sunt o reacţie normală", a spus Raţ.

Laurent Blanc, antrenor Franţa: "Gazonul a avantajat echipa care s-a apărat. România nu m-a surprins. Am disecat-o şi o cunoşteam bine. Noi am avut o posesie mult mai bună. Franţa va termina prima în grupă, iar Bosnia va termina pe locul doi.  De la voi, mi-a plăcut Marica".

Gică Hagi: "Am trăit să avem şi noi un stadion atât de frumos. Toată lumea a fost încâtată. Franţa e o echipă foarte puternică, a fost mai mult dezavantajată de terenul greu dar şi băieţii noştri au arătat că sunt jucători de echipa naţională, inclusiv Luchin care e la început. Chiricheş a trecut un examen foarte important în primul rând pentru el. În ultimii 30 de metri ai nevoie de jucători tehnici. Oricum, a fost un meci bun, contra unui adversar valoros. Lumea huiduit pentru că nu ne-am calificat, nu trebuie să ne bucurăm la un egal, noi trebuie să ne dorim victoria".

Bănel Nicoliţă: "Am dat totul să câştigăm, dar nu s-a putut. Trebuie să ne adunăm şi să ne calificăm în 2014. Am început foarte bine, am avut trei ocazii în primele 10 minute. Franţa e o echipă mare, ne putea da gol oricând. Mă bucur pentru Chiricheş şi ceilalţi fără experienţă, dar cu Mutu şi Chivu am fi avut mai multe şanse. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani. Le mulţumim că ne-au fost alături".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite