Rădoi s-a supărat pe FRF: „Lăsaţi-mă să joc în Ligă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu zece zile înainte de crucialul meci cu Franţa, Mirel Rădoi, unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei a intrat în conflict cu oficialii FRF. Ce se întâmplă? Mijlocaşul are un meci important cu Al-Hilal, în semifinalele Ligii Campionilor, la data de 6 octombrie.

Problema este că atunci, potrivit regulamentelor FIFA, „închizătorul" trebuie să fie în cantonamentul „tricolorilor" pentru întâlnirea de la Paris, programată pentru 9 octombrie. Iar, aici apar problemele!

S-a înţeles cu Lucescu jr

Fostul căpitan al Stelei vrea să fie lăsat să joace cu Al-Hilal în Ligă, iar abia apoi să se alăture lotului condus de Lucescu jr, cu un avion privat pe care arabii s-au oferit să-i pună la dispoziţie. Potrivit presei din Riad, inclusiv Răzvan Lucescu i-ar fi spus lui Mirel că îi înţelege situaţia şi că n-are nimic împotriva ca el să vină mai târziu la lot. Numai că FRF nu agreează varianta propusă de fotbalist şi acceptată de selecţioner.  „Rădoi se va prezenta la lot la data de 4 octombrie, aşa cum prevede regulamentul FIFA. Nu se pune problema să vină mai târziu", au anunţat, ieri, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu.

Acest anunţ l-a enervat pe Rădoi. „Al-Hilal îmi dă 1,7 milioane de dolari pe an şi cei de aici au pretenţia să joc în semifinalele Ligii. Nu pot să-i las în baltă acum, mai ales că între meciul din Ligă şi cel cu Franţa sunt trei zile", le-ar fi zis mijlocaşul apropiaţilor. În condiţiile în care fostul stelist nici nu concepe să rateze partida din Ligă, situaţia este destul de tensionată. Rădoi a mai fost în conflict echipa naţională, pe vremea în care Piţurcă era selecţioner. Atunci, mijlocaşul a plecat de la lot, motivând că îl doare piciorul. Drept urmare, Piţi l-a exclus din lot pentru o perioadă, conflictul stingându-se abia după ce mijlocaşul şi-a cerut scuze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite