Rădoi nu mai vine la naţională nici cu Olăroiu selecţioner: „Pentru mine s-a terminat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar şi în cazul în care Cosmin Olăroiu ar prelua naţionala României, şansele ca Mirel Rădoi să revină sub tricolor sunt zero, spune chiar jucătorul lui Al Hilal.

„Dacă ar veni Olăroiu la naţională, eu tot nu aş reveni la naţională, s-a terminat pentru mine. Le urez baftă tuturor, voi fi alături de ei necondiţionat”, a spus Rădoi la Sport.ro.

Mijlocaşul român a comentat speculaţiile privind revenirea lui Olăroiu în fotbalul românesc: „Ar fi bine să revină la Steaua, deşi ştiu că are oferte multe din ţările arabe. Probabil va conta şi dorul de casă în viitoarea lui alegere. Dacă ar ajunge la naţională, mi-ar părea rău pentru Răzvan, dar m-aş bucura pentru Oli”.

„Probabil peste vreo doi ani voi reveni şi eu în România, la vară se vor lămuri lucrurile şi voi şti şi eu exact. Steaua are şanse puţine la primele două locuri, chiar dacă ar câştiga toate meciurile până la final. La noi se transferă acum jucători care evoluează bine în doar câteva meciuri la echipele lor şi după aia ne întrebăm de ce nu mai repetă acele prestaţii. Nu mai există spirit de sacrificiu”, a mai spus fostul căpitan al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite