Prunea: "Nu ne putem compara cu Anglia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea
Florin Prunea

Florin Prunea a declarat că jucătorii de la Under 21 merită toate felicitările după cele două rezultate înregistrate în barajul cu Anglia. De asemenea, acesta a mărturisit că sistemul de play-off nu este unul corect.

"Băieţii au fost aproape de o performanţă mare. Trebuie să continue, cu muncă multă, seriozitate şi dacă îşi vor face treaba la echipa de club, mulţi dintre ei vor ajunge şi la naţionala mare. Am fost la vestiare după joc, nu am avut ce să le reproşez băieţilor. Au dat maxim azi. Din punct de vedere fizic au dat cât au putut şi nu avem ce să le reproşăm.

"Din 54 de partide am pierdut de 5 ori"

Nu e un sistem corect din punctul meu de vedere, cu acest play-off. Trebuia să ne calificăm direct. Nu a fost niciun eşec azi. Ştiţi foarte bine cum am pierdut în Anglia, şi azi am fost foarte aproape de victorie. Cine suntem noi? Noi trăim în România prin munca jucătorilor şi antrenorilor, dar nu ne putem compara cu Anglia. România asta mică, din 54 de partide în ultimii ani la U 21 a pierdut 5 meciuri", a spus Florin Prunea la gsp tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite