Prunea: "I-am spus lui Răzvan ce îl va aştepta şi s-a mirat. Timpul mi-a dat dreptate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul oficial FRF şi actualul manager sportiv al roş-albilor, Florin Prunea, spune că acuzele la adresa selecţionerului sunt făcute de un "grup de interese" care vrea să controleze echipa naţională.

"Nu este cazul să existe două tabere. Echipa naţională trebuie să fie a tuturor. Din păcate, trăim în România. Când a venit Răzvan eram la FRF. I-am spus ce îl va aştepta şi el s-a mirat. Din păcate, timpul mi-a dat dreptate.  Declaraţiile împotriva lui sunt făcut pentru un interes propriu. Este deranjant că se pronunţă nume emblematice pentru fotbalul românesc. Pe Hagi nu l-am auzit niciodată să spună că vrea să revină la echipa naţională. Este ceva premeditat, există un interes dovedit al unui anumit grup", a spus Florin Prunea la sport.ro.

"Nu avem probleme la nivelul portarilor. Adrian Cristea este o soluţie pentru echipa naţională. Cred că viitorul echipei naţionale va veni de la echipa de tineret. Echipa naţională are nevoie de Mutu, dar după ce îşi va ispăşi pedeapsa. Este un jucător care poate face diferenţă" , a mai spus Prunea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite