Piţurcă le va da drumul steliştilor la echipa de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Steaua va pregăti "dubla" cu Twente din Europa League în cantonamentul din Antalya, între 24 ianuarie şi 9 februarie. Echipa naţională va disputa două meciuri de pregătire în această perioadă, cu Turkmenistan (27 ianuarie) şi Legia Varşovia (31 ianuarie). Victor Piţurcă a declarat că a găsit o soluţie cu oficialii Stelei pentru a-i lăsa pe fitbaliştii roş-albaştri să se antreneze în linişte pentru meciurile cu Twente: îi

"Cei de la Steaua îşi vor lăsa jucătorii la lotul naţional, am vorbit  cu ei şi nu este nici o problema. Steliştii vor veni doar la primul meci amical, pe urmă la de dau drumul", a spus selecţionerul, care a vorbit şi despre şansele de calificare la Mondialul din 2014:

"Avem o grupă extraordinar de dificilă, în care Olanda e favorita clară, dar mai sînt încă 3 echipe foarte bune. Putem să ne calificam. Amicalul cu Grecia mi-a dat speranţe şi cred că şi suporterilor. Voi miza pe fotbaliştii pe care i-aţi văzut cu Grecia şi Belgia, plus jucători cu experinţă, ca Mutu şi Tamaş. La Chivu nu mă mai gândesc în acest moment", a spus Piţurcă, potrivit gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite