Piţurcă:"Mutu mi-a zis că a suferit enorm! Cred că se poate întoarce la naţională!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, i-a pus la punct pe Cristi Săpunaru şi Ciprian Marica, jucători care au ameninţat cu retragerea de la prima reprezentativă.

UPDATE "După 0-0 cu Franţa, şansele ca Mutu şi Tamaş să revină la naţională au crescut. Am demonstrat că putem să jucăm fără ei. N-au jucat nici ei, nici Rădoi, nici Săpunaru, nici Chivu. La naţională trebuie să vină cei mai buni jucători, cei mai în formă. Eu nu uit ce am realizat cu aceşti jucători, când ne-am calificat la Euro 2008. Am vorbit cu Mutu astăzi, mi-a spus: «Nea Piţi am suferit foarte mult, nu ştiu ce-a fost în capul meu». Mutu îşi dorea să şi marcheze, să fie numărul unu la marcatori. Voi vedea în următoarea perioadă, mă voi consulta şi staff-ul meu, dar eu cred că Mutu şi Tamaş s-ar putea întoarce chiar de la meciurile următoare", a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

UPDATE: "M-a sunat iar Mutu astăzi şi şi-a cerut scuze pentru tot, mi-a promis că nu se mai întâmplă, mi-a zis că a suferit enorm. El vrea să se-ntoarcă, să înscrie cât mai multe goluri, să ajungă cel mai bun marcator al României. El e mai marcator decât Hagi. O să mă consult şi cu staff-ul meu, dar cred că Adi se poate întoarce la prima reprezentativă".

"M-a deranjat reacţia lui Săpunaru după ce Gigi Becali a spus că face fiţe. Gigi nu şi-a bătut joc de cariera lui.. El spune tâmpenii, nu trebuie să fie luat în seamă. Într-adevăr, Cristi avea lacrimi în ochi, voia să joace, însă jucătorii n-au voie să se joace cu declaraţiie de genul ăsta, că se retrag de la naţională.

despre Marica: "Şi Marica m-a supărat că a lăsat-o în coadă de peşte când a fost întrebat de retragere.Marica e un tip dificil când nu joacă titular. Eu îl simt, îi văd mimica feţei şi îmi dau imediat seama de ce se întâmplă. El trebuie să îşi schimbe atitudinea, caracterul, altfel o să aibă probleme. Nu trebuie să fii supărat că n-ai jucat titular, trebuie să profiţi de orice şansă, chiar dacă intri în minutul 90".

despre Chivu: "Toate semnalele care îmi vin dinspre Chivu îmi arată că el nu va reveni. Eu mizez însă pe faptul că e naţionalist şi că ţine la echipa naţională. Ştiu că a fost supărat pe ce s-a întâmplat în ultima vreme, dar nu îi dau dreptate 100%".

despre "blaturile" lui Cristi Borcea: "Cristi, amicul meu, trebuie să mai ia şi el pumni pentru că a dat la mulţi pumni. Ştiţi cât m-aţi criticat pe mine că n-am luat titlu 4 ani la Steaua? Pierdeam 2-3 meciuri într-un campionat şi Dinamo lua titlul cu Alistar, cu Semeghin, cu mai ştiu eu cine. Şi pe urmă mi-a spus domnul Cristi cum lua. Aşa e viaţa, aşa e soarta, e bine să mai ia şi el câte un pumn, nu-i nici un fel de problemă. Noi, la momentul acela, eram cu Gigi, cu nea Viorel Păunescu şi am zis să jucăm numai corect şi s-a văzut. Steaua pe urmă ştiţi unde a ajuns, unde s-a dus. Nu ştiu ce făcea Cristi. Marca prin minutul 90 la Constanţa, se arunca Dănciulescu şi lua campionatul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite