Piţurcă: "Voiam să iau măcar doi-trei jucători de la U 19, dar n-am văzut nimic la echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă este dezamăgit de modul în care s-a prezentat echipa naţională U19 a României la Campionatul European şi anunţă că îl va pune pe Ştefan Iovan să se ocupe de naţionala mică a "tricolorilor". Selecţionerul este dezamăgit că nu se întrevăd soluţii viabile pentru reprezentativa mare din lotul antrenat acum de Lucian Burchel.

"Voiam să iau măcar doi-trei jucători, voiam să-i vad. Ei o să facă 20 de ani peste cîteva luni, sînt seniori, dar nu îmi sare nimeni în ochi. Nu ştiu cum se face selecţia, dar n-am văzut nimic la Under-19", a spus Victor Piţurcă după meciul pierdut în faţa Greciei, scor 0-1. >> Citeşte cronica partidei!

Selecţionerul reprezentativei mari a mai precizat că este încrezător că în cîţiva ani echipele de juniori vor arăta altfel:

"L-am pus pe Iovan să se ocupe de ele. El este foarte pasionat şi veţi vedea ce jucători vor ieşi peste 3-4 ani", a completat Piţurcă, conform Ziare.com şi gsp.

Victor Piţurcă a urmărit din tribune partida pe care România U19 a jucat-o aseară în compania Greciei, în cadrul grupelor Campionatului European. Echipa noastră are şanse mici de calificare în semifinale, după ce a pierdut ambele meciuri din grupă de pînă acum, cu Cehia şi Grecia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite