Nicoliţă, reinventat la naţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănel Nicoliţă nu mai este pe placul patronului Stelei, Gigi Becali, însă este apreciat de selecţioneurl Victor Piţurcă.

Nicoliţă a fost nelipsit de la echipa naţională în precedentul mandat al lui Victor Piţurcă. Lucrurile nu s-au schimbat nici acum, căci stelistul a fpost chemat la lot de Piţi.

"Vreau să anunţ că am intenţia să-l formez pe Bănel Nicoliţă ca fundaş dreapta la echipa naţională, pentru că avem nevoie de jucători puternici", a spus Piţurcă.Victor Piţurcă a afirmat că fundaşul dreapta al echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, nu va mai veni la prima reprezentativă pentru acţiunea din Austria, deoarece doreşte să încerce şi alţi jucători de pe postul său.

"Toţi cei care au primit telegrame de convocare vor veni la lot. Probabil că pe Săpunaru o să-l las la echipa de club, pentru că nu va juca în Luxemburg şi îl voi folosi pe Luchin, pentru că vreau să-l văd la joc. Florescu este un jucător care poate veni oricând la echipa naţională, dacă va atinge o formă bună. El are aceleaşi şanse ca orice jucător", a completat Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite