Piţurcă: „Dacă în primele trei etape nu câştigi cel puţin şapte puncte, n-ai şanse!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă
Piţurcă

România a mai ratat o campanie de calificare la un turneu final. Tricolorii au terminat 1-1 în deplasare, în Albania, însă obiectivul fusese ratat încă din urmă cu două etape, când am remizat, 0-o, cu Franţa.

Victor Piţurcă a explicat de ce nu am bătut Albania: „N-am mai avut forţa să marcăm şi al doilea gol. Asta e situaţia, până la urmă trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest rezultat. Se putea întâmpla şi mai rău. Dintr-o neatenţie am primit un gol. Au fost multe lucruri bune, au venit jucători noi, rezultatele nu au fost bune, dar jocul a fost unul îmbucurător. Am dominat adeversarul, mai avem de muncă, trebuie să găsim un 11 competitiv să nu ne dea atâtea emoţii, să nu mai greşim aşa. În primele trei etape dacă nu câştigicel puţin şapte puncte, ai puţine şanse să reuşeşti.”.
Selecţionerul a dezvăluit ce schimbări va face: „La meciul amical cu Belgia voi încerca să aduc mai mulţi jucători noi. Grupa de calificare la Mondiale este extrem de grea. Şi Turcia, şi Ungaria, şi Estonia sunt dificile. Estonia este peste nivelul Albaniei. Faţă de echipa din 2008 suntem cu un pas înapoi, ne chinuim să batem Belarusul şi Albania. Atunci eram la alt nivel, i-am surclasat.
Mutu a făcut o partidă bună. Dacă va fi la un nivel fizic bun, poate va juca şi în campania viitoare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite