Piţurcă: "Ar fi foarte rău dacă Mutu s-ar gândi doar că trebuie să doboare recordul lui Hagi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că ar fi foarte rău dacă fotbalistul Cesenei, Adrian Mutu, s-ar gândi doar că trebuie să doboare recordul de goluri al lui Gheorghe Hagi la echipa naţională.

"Am discutat cu Mutu foarte serios. Mă interesează ca jucătorii cu mare experienţă şi valoare să se gândească numai la echipa naţională şi când intră în teren să dwea totul. Nu mă interesează că au fost obişnuiţi cu zile libere. Mai ales pentru Mutu e ultimul tren de a prinde un turneu final de campionat mondial. Iar prin ceea ce face pe teren el este liderul naţionalei. Dialogând cu el mi s-a părut că a înţeles foarte bine acest lucru. Ar fi foarte rău dacă s-ar gândi doar că trebuie să doboare recordul de goluri al lui Hagi (n.r. - Hagi a înscris 35 de goluri pentru echipa naţională, iar Mutu 34)", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a precizat că speră ca Mutu să dea absolut totul când vine şi joacă pentru echipa naţională. "Şi a făcut-o. Dar eu vreau mult mai mult de la el văzând şi ce face la echipa de club. I-am spus că nu îmi place ce joacă echipa de club pe faza defensivă. Nu sunt o echipă, un grup. Probabil va fi căpitan, Mutu va fi căpitanul echipei naţionale la acest meci", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite