Piţurcă şi Cârţu suspectaţi de blat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă şi-a început cariera de antrenor la Steaua, în sezonul 1991-1992, ediţie la finalul căreia roş-albaştrii câştigau Cupa României. Echipa din Ghencea a învins atunci Poli Timişoara la penalty-uri (3-2), după ce la finalul întâlnirii scorul era egal, 1-1. Citeşte în Adevărul de vineri cum a ajuns Steaua lui Piţurcă în finala Cupei României (1992) şi ce scandal a fost la acea vreme.

Suporterii olteni nu au uitat incă modul în care bucureştenii au ajuns în finala Cupei României: cu ajutorul Universităţii Craiova. Pe 27 mai 1992, Steaua câştiga cu 3-1 manşa tur a semifinalei, pentru ca returul, disputat pe 3 iunie pe "Ion Oblemenco", Universitatea să se impună cu 3-2, insuficient pentru a obţine accesul în ultimul act al competiţiei.

Pentru că nu aveau nimic de împărţit cu Piţurcă, suporterii olteni l-au luat atunci la rost pe Sorin Cârţu, antrenorul oltenilor. În Craiova a fost o adevărată revoltă, ultraşii mergând după meci acasă la Cârţu, pentru a-i cere socoteală, suspectându-l de blat.

Citeşte în Adevărul de vineri cum a ajuns Steaua lui Piţurcă în finala Cupei României (1992) şi ce scandal a fost la acea vreme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite