Piţi mută Liga I la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

La solicitarea selecţionerului, programul etapei viitoare a fost schimbat, ultimul meci al zilei de duminică urmând să înceapă la ora 22.45.

Viitorul Constanţa - FC Vaslui este partida care începe duminică şi se termină luni. Nu va fi întreruptă, aşa cum s-ar putea crede, ci pur şi simplu a fost programată să înceapă la cea mai târzie oră la care s-a jucat vreodată un meci în România. Motivul? Selecţionerul Victor Piţurcă a solicitat ca nicio partidă a unei echipe care ar putea da fotbalişti la naţională să nu se joace luni, deoarece vrea ca în prima zi a săptămânii viitoare să aibă toţi convocaţii la dispoziţie.

Iar cum de la Vaslui, susceptibili de a fi chemaţi la prima reprezentativă sunt Coman, Sânmărtean, Marius Niculae, Stanciu, Sălăgeanu şi Antal, LPF s-a văzut nevoită să mute duminică meciul Viitorul - Vaslui, programat iniţial luni, de la ora 21.30. Atunci a apărut însă altă problemă, cea a televiziunii Digisport, care mai avea în grilă trei partide din Liga I în aceeaşi zi.

Singura soluţie a fost micşorarea cu cinci minute a pauzei dintre partide, pentru a se câştiga un sfert de oră, evitându-se astfel debutul meciului Viitorul - Vaslui la ora 23.00. Practic, duminică, Digisport va face un maraton de fotbal românesc, urmând a transmite meciuri, încontinuu, de la ora 17.00 la ora 00.30.

Cea mai dezavantajată din toate aceste schimbări este Viitorul. Echipa lui Hagi va reveni duminică pe stadionul „Farul" din Constanţa, dar programarea meciului la ora 22.45 cu siguranţă nu va aduce publicul la stadion.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite