Piţi îi spune adio lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu (stânga) şi Piţurcă nu vor mai lucra împreună
Chivu (stânga) şi Piţurcă nu vor mai lucra împreună

Selecţionerul nu va mai încerca să-l convingă pe fostul căpitan al naţionalei să revină la lot. La începutul celui de-al treilea mandat la cârma primei reprezentative, Victor Piţurcă susţinea că unul dintre obiectivele sale este acela de a-l determina pe Cristi Chivu să revină asupra deciziei de a se retrage de la echipa naţională.

Între timp lucrurile s-au schimbat. „Putem să ne luăm adio de la Cristi. Am vrut să am o discuţie cu el, dar mă aşteptam să facă şi Chivu un pas în acest sens. Din păcate, el n-a trecut nici măcar să ne salute. Era la Bucureşti înaintea meciurilor noastre cu Franţa şi Belarus, însă n-a dat prin cantonamentul naţionalei E o bilă neagră pentru el", a afirmat selecţionerul. Acesta a recunoscut că s-a gândit inclusiv la varianta de a-l ruga pe Chivu să vină doar la anumite meciuri, cele cu grad mare de dificultate, dar a renunţat şi la această idee: „Până la urmă trebuie să-l credem dacă spune că nu mai face faţă pe două fronturi, la club şi la naţională".

Amicale cu Belgia şi Danemarca

Luna viitoare, naţionala României va mai disputa două meciuri de pregătire. La 11 noiembrie, tricolorii vor întâlni Belgia, la Liège, iar la 15 noiembrie ar urma să se joace un meci cu Danemarca sau Grecia, tot în deplasare. 

75 de selecţii şi 3 goluri la naţională are Cristi Chivu în cei 12 ani în care a evoluat pentru tricolori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite