Paul Papp: "Visez sa joc într-o zi la o echipă mare, dar voi da totul pentru Chievo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Paul Papp, transferat în această vară de la FC Vaslui la Chievo Verona, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al clubului italian, că visează să joace într-o zi la o echipă mare, dar a precizat că va da totul pentru noua sa formaţie.

"Verona este un oraş superb, sunt prima oară în Italia şi sunt încântat de ce văd. M-am pregătit mereu pentru a-mi atinge obiectivele. Sunt un jucător serios şi mi-a plăcut mereu să învăţ. Visez să joc într-o zi la o echipă mare. Acum sunt la Verona şi sunt extrem de fericit să pot juca pentru Chievo într-un campionat important. Am jucat mereu cu numărul 3 şi dacă va fi liber îl voi lua şi la Chievo", a spus Papp.

Internaţionalul român a vorbit şi despre Adrian Mutu şi Cristian Chivu, care evoluează şi ei în Italia: "Dintre conaţionalii mei care joacă în Italia nu pot să nu vorbesc de Mutu şi Chivu. Adrian este o persoană excepţională şi un mare fotbalist. Când eram copil îl urmăream cu mare admiraţie. Şi Cristian este un mare jucător, cariera sa vorbeşte pentru el. Vreau să stau cât mai mult la Chievo şi să-i bucur pe suporteri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite