Ovidiu Herea:„Şumudică mi-a dat încredere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul": Ovidiu, de data asta, „dubla" a fost cu noroc pentru Rapid...

Ovidiu Herea: Mă bucur că am înscris de două ori şi cu Bistriţa, dar şi mai mult pentru faptul că echipa a câştigat. „Dubla" cu Dinamo nu m-a fericit deloc, dimpotrivă. Preferam să nu înscriu eu, dar să-i învingem pe roş-albi.

De unde acest lipici la gol?

Marchez datorită suporterilor, care mă ambiţionează prin felul lor de exprimare! Profit de ocazie pentru a le mulţumi că au fost alături de noi la greu. Le-am demonstrat că eşecul cu Dinamo s-a dovedit a fi doar un simplu accident.

Care este secretul acestor evoluţii bune ale tale?

Recunosc că am superstiţii. Când se apropie meciurile, nu-mi schimb deloc programul. Apoi, intru pe teren numai cu piciorul drept. Am nişte iconiţe cu Sfântul Nicolae pe care le ţin mereu cu mine. Nu-mi schimb deloc ghetele. De exemplu, dacă-mi merge bine şi marchez, joc cu ele până se rup. Acum am unele albe, uşoare, de la Adidas.

După fiecare gol l-ai îmbrăţişat pe Şumudică...

Joc pe postul meu acum, de mijlocaş ofensiv. Este rolul care mi se potriveşte cel mai bine şi aşa ajung şi mai uşor în situaţii de a marca. Îi mulţumesc lui Şumudică că mi-a dat încredere. Victoria cu Gloria e meritul lui.

Crezi că ai avea loc la echipa naţională?

Fiecare fotbalist vrea să îmbrace tricoul României. Va veni şi rândul meu, important este să-mi fac treaba bine la echipa de club şi apoi va veni şi convocarea.

Lucruri neştiute despre Herea

-Are multe perechi de adidaşi. „Cheltuiesc foarte mult pe adidaşi. Am aproape 100 de perechi".
-Filmul preferat: „Hachiko". „Îmi plac filmele care se bazează pe cazuri reale. E filmul care mi-a plăcut cel mai mult. E povestea unui câine care, după ce-i moare stăpânul, se mută într-o gară unde stă nouă ani. E un film impresionant".
-Desena când era mic. „Îmi plăcea să desenez. Mi-ar fi plăcut să fiu pictor dacă nu eram fotbalist. Mai desenez şi acum când am timp".
-S-a apucat de fotbal pentru că-i plăcea Hagi. „Când eram mic, voiam să fiu ca Hagi. M-am apucat să joc imediat după Mondialul din '94".
-Este cumpătat cu banii: „Cei mai mulţi bani i-am dat pe un costum, 2.000 de euro".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite