Oprescu: "În mai, stadionul va fi aproape gata" / Lupescu: "Am trimis banii federaţiei argentiniene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, directorul general al FRF Ionuţ Lupescu şi şeful de şantier Ştefan Monos au oferit ultimele detalii în ceea ce priveşte statutul acestei noi arene.

"Pe 3 ianuarie s-au reluat toate lucrările. Acum se lucrează la structura de rezistenţă a acoperişului, iar în martie se va face "big liftul". 80% din scaune au fost deja montate, iar la începutul lui mai, vor fi montate şi restul", a spus şeful de şantier, Ştefan Monos

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că speră ca stadionul să producă cel puţin banii de întreţinere şi a adăugat că el va fi administrat de către Primărie.Oprescu a adăugat că va avea loc şi un concert pe acest stadion şi că Primăria se va ocupa şi de patinuarul "Mihai Flamaropol", care are nevoie urgentă de îmbunătăţiri.

"Pe 10 august va fi inaugurarea oficială a noului stadion Naţional. În februarie se va face o licitaţie pentru parcare. În mai, stadionul va fi aproape gata. O să se organizeze un concert. E un eveniment pentru toată lumea. La stadion vor fi 220 de oameni pentru pază, 80 de oameni pentru întreţinere şi 40 pentru tehnic.

În urmă cu câteva zile am discutat despre patinoarul Flamaropol. Ar trebui refăcut total, iar dacă se va putea face ceva, vom face, chiar dacă vor fi unii care vor spune că "de patinoar avem noi nevoie". În urmă cu câţiva ani, se punea problema să fie administrat de federaţia de badminton", a spus Oprescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Lupescu: "S-au virat nişte bani federaţiei argentiniene"

Messi a înscris cu un şut plasat de la marginea careului

(Messi va veni în premieră la Bucureşti în luna august)

În ceea ce priveşte meciul amical cu Argentina, Ionuţ Lupescu a spus că s-au virat deja nişte bani federaţiei sud-americane pentru a fi siguri de participarea "pumelor". În ceea ce priveşte finala Europa League 2012, Lupescu a precizat că s-a format deja un comitet de organizare.

"Pe 10 august vom organiza meciul cu Argentina. A fost trimisă prima rată federaţiei din Argentina. Costurile totale vor fi în jurul a 1 milion de euro. Există o clauză prin care jucătorii importanţi să vină. Primul meci oficial al Argentinei după Copa America va fi cel cu România.

Argentina nu e campioană mondială, dar e cea mai în vogă echipă datorită valorilor. În ceea ce priveşte finala Europa League, am organizat un comitet local de organizare (17 membri) şi la sfârşitul lunii vor merge la Dublin să vadă la faţa locului ce presupune. Sunt ceva probleme, dar sunt rezolvabile. Sunt de ticketing, de securitate. Pentru finala Europa League vor fi 8-10.000 de bilete care se vor vinde în România. Restul vor fi date echipelor care vor ajunge acolo şi la UEFA", a declarat oficialul federal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite