Olăroiu: "Nu câştigăm nimic dacă îl lovim pe Răzvan când e jos!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu este antrenorul de numele căruia se leagă ultimele performanţe ale Stelei pe plan intern şi  internaţional
Cosmin Olăroiu este antrenorul de numele căruia se leagă ultimele performanţe ale Stelei pe plan intern şi internaţional

Propus pentru funcţia de selecţioner, fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, îl apără pe Răzvan Lucescu şi refuză să comenteze o eventuală demitere a acestuia.

"Eu văd lururile diferit, faţă de cum le vede restul lumii. Când un om e jos e foarte uşor să-l loveşti, dar n-ai câştigat nimic. Cel puţin din punctul meu de vedere e josnic. Dacă eşti capabil, atunci îl înfrunţi când este în picioare.Nu când e jos şi să spui diverse despre el. Îl respect pe Răzvan şi nu mi s-a părut normal să comentez ceea ce s-a întîmplat în ultima vreme la echipa naţională.

Noi comentăm efectele, neştiind care sunt şi cauzele. Sunt greşeli, peste tot sunt greşeli, toţi le facem, nu suntem perfecţi. Niciodată nu este vina unui singur om. Nici mie nu mi se pare normal când fiecare îşi dă cu părerea despre diverse probleme pe care nu le cunoaşte. Sunt nişte amănunte pe care nu le ştim. Sunt culise pe care orice om nu poate să le spună, despre echipă, despre ce se întîmplă acolo. Acum îmi place să mă ocup de construcţii, de problemele de afaceri, iar când o să mă apuc de fotbal o să vă anunţ!", a punctat Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite