„Nu e normal ce a făcut Răzvan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iovan s-a supărat pe fostul său şef, Răzvan Lucescu
Iovan s-a supărat pe fostul său şef, Răzvan Lucescu

Iovan l-a atacat ieri pe Lucescu jr, care a demisionat, deşi promisese că va continua dacă bate Bosnia. Selecţionerul de circumstanţă Iovan l-a acuzat pe fostul selecţioner că a fost incorect faţă de naţională şi s-a „luat“ şi de jucătorii care au refuzat să vină în America de Sud.

Imagine nouă la naţională. Blajinul Iovan s-a scuturat de praf şi a redevenit „căpitanul de la Sevilla", fundaşul de fier care băga frica în adversari. La conferinţa de presă de ieri, cel care a preluat conducerea naţionalei după demisia lui Răzvan şi-a atacat dur fostul şef.

Îl pregăteşte pe piţi?

„Nu e normal ce a făcut Răzvan. Am fost puşi cu toţii într-o situaţie delicată, iar jucătorii au fost cei mai afectaţi. Răzvan a spus că, dacă batem Bosnia, va rămâne la naţională, dar n-a făcut-o. Trebuia să rămână până la sfârşit, aşa cum promisese", au fost vorbele lui Iovan, pregătind parcă terenul pentru revenirea la prima reprezentativă a fostului său partener de la Steaua şi echipa naţională, Victor Piţurcă. „Moţăţei" nu i-a iertat nici pe cei care au preferat să meargă în vacanţă în loc să joace pentru naţională. „Şi acest lucru ne-a afectat, ne puteau ajuta mult în aceste două jocuri. Era normal să vină cu noi", a mai spus Iovan.

Discursul hotărât al lui Iovan i-a făcut pe jucătorii naţionalei să avanseze numele fostului secund al lui Piţurcă şi Răzvan Lucescu ca o variantă pentru postul de principal, în condiţiile în care Mircea Sandu are dificultăţi în a găsi un selecţioner. „Eu cred că şi domnul Iovan poate fi o soluţie pentru naţională", a spus Gabi Mureşan.

Naţională din liga 1

Fotbalistul lui CFR Cluj va fi titular în această noapte într-o echipă formată exclusiv din jucători din campionatul intern după ce Marica, singurul stranier, s-a accidentat. Tricolorii s-au confruntat şi cu un incident în Paraguay, după ce antrenamentul a fost întrerupt după doar o oră de administratorii arenei care au închis nocturna, dar cea mai mare problemă a lor este cea a somnului. „Sper să ne mai revenim fizic, nu am reuşit să dormim decât foarte puţin", a explicat Tătăruşanu. 

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite