Nemţii au întrebat de Torje şi la vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Torje
Gabriel Torje

Transferul lui Gabi Torje în străinătate se va parafa luna viitoare.

Chiar dacă mai multe echipe din Germania, Franţa, Italia şi Turcia şi-au manifestat interesul pentru el, nemţii de la Wolfsburg sunt favoriţi să-şi asigure semnătura jucătorului.

Aceştia i‑au uimit pe dina­movişti prin metodele de „recrutare" a jucătorilor, dar şi prin garanţiile financiare depuse. Ei şi-au făcut apariţia la mai multe meciuri ale mijlocaşului, atât la cele ale lui Dinamo, cât şi la cele ale echipei naţionale, dar au asistat incognito şi la alte partide, fără ca fotbalistul sau cineva din stafful roş-albilor să afle de prezenţa lor.

După ce s-au convins de calităţile dinamovistului, au trecut la investigaţii pe plan personal. Astfel, germanii i‑au alcătuit un dosar în care sunt date despre modul cum petrece acesta timpul liber, ce pasiuni are, dar au cules informaţii şi de la prietenii sau vecinii familiei jucătorului care locuieşte în Timişoara.

În plus, i‑au văzut şi notele de la Bac, ce probe a dat, la ce capitol excelează şi, cel mai important, au fost impresionaţi când au aflat că Torje a învăţat limba germană.

Odată toate punctele din „fişa personală" bifate, reprezentanţii lui Wolfsburg au anunţat că vor să-l cumpere definitiv, iar luna viitoare transferul se va realiza.

Fanii îi roagă pe şefi să nu-l vândă

Suporterii dinamovişti nu vor ca Torje să plece şi pe siteul www.dinamomania.ro au postat un îndemn: fanii sunt rugaţi să trimită pe adresa clubului, e-mail şi telefon mesaje către preşedintele Nicolae Badea pentru a nu-l ceda pe jucător în următorii trei-patru ani. „Arătaţi că vă pasă de Dinamo şi contactaţi clubul pentru păstrarea lui Gabi Torje", este mesajul dinamoviştilor.

4 milioane de euro vor plăti cei de la Wolfsburg pentru Torje, banii urmând a fi livraţi în mai multe tranşe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite