FOTO Naţionala şi-a luat zborul spre Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a României a plecat spre Paris, acolo unde va întâlni, sâmbătă, reprezentativa similară a Franţei în preliminariile Campionatului European.

Primul dintre oficialii naţionalei care a ajuns la aeroport a fost directorul general al Federaţiei, Ionuţ Lupescu, urmat de preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir.

image

"Un egal ar fi bun la Paris, dar ca să-l obţinem trebuie să muncim mult, să ne dăruim, să alergăm şi să fim mai buni. Nu se pune problema să plece Răzvan chiar dacă va fi un rezultat nefavorabil cu Franţa. Nu este atât de important cine va purta tricoul cu numărul zece. Îl va purta cineva de la mijloc în sus şi acel cineva trebuie să joace bine. Am fost concentraţi cu Belarus şi Albania, dar nu am reuşit să câştigăm, am avut ghinion. Avem şanse să ne întoarcem cu un rezultat favorabil", a spus Lupescu la plecarea naţionalei în Franţa.


Ajunşi la aeroport cu doar 45 de minute înainte de a decola spre Paris, "tricolorii" au trecut repede la formalităţi, care au decurs foarte bine. Singurul dintre componenţii naţionalei care a fost solicitat pentru autografe a fost căpitanul Cristi Chivu, care a răspuns cu amabilitate cerinţelor.

image


Echipa naţională va fi susţinută din tribunele stadionului "Stade de France" de copiii selecţionerului, Matei şi Marilou, dar şi de câţiva oameni de fotbal ca Jean Pădureanu, Viorel Păunescu şi Nicu Gheară.

România va întâlni, sâmbătă de la ora 22.00, Franţa, în preliminariile Euro 2012 din Polonia şi Ucraina.

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite