„Naţional Arena“ mai aşteaptă doar gazonul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul de 55.000 de locuri e aproape gata, iar săptămâna viitoare va începe montarea suprafeţei de joc pe care România şi Argentina se vor întâlni în amicalul de la 10 august . Premierul Emil Boc a inspectat ieri „Naţional Arena“ împreună cu primarul Sorin Oprescu, cei doi fiind însoţiţi de Ionuţ Lupescu.

Stadionul arată impecabil cu puţin înaintea amicalului pe care reprezentativa României îl va disputa miercuri, 10 august 2011 (ora 21.45 - Pro TV, TVR 1), în compania Argentinei. Lucrări încă neterminate, dar care urmează să fie puse la punct mai sunt doar în privinţa gazonului, a cărui montare va începe zilele următoare, după terminarea testelor. Emil Boc a fost destul de încântat de modul în care se prezintă „Naţional Arena": „ Acest stadion va fi pentru fiecare român. E un succes pentru noi, iar Guvernul a oferit 35 de milioane de euro pentru acest proiect. Acum că avem stadion şi aţi făcut remaniere cu Lucescu, bateţi tot, bateţi Franţa, ba chiar şi Argentina".

Muncitorii dau ultimele straturi de vopsea pe scările de acces spre tribună

image

Boc nu ştia că găzduim finala Ligii Europa

Ghidul premierului României a fost Ionuţ Lupescu, venit special din concediu pentru această acţiune. La un moment dat, oficialul FRF a adus vorba despre finala Europa League din 2012, care va fi găzduită de Bucureşti. „Vom avea meciul cu Argentina şi ne pregătim şi pentru finala Europa League, de la anul", i-a transmis Lupescu.

Lupescu a revenit din concediu special pentru acţiunea de ieri



Boc a răspuns însă cu o întrebare uluitoare: „Da? Cu ce oraşe mai concurăm pentru finală?". „Păi, am câştigat deja", a fost răspunsul Kaizerului. Membrii din stafful lui Boc au părut şi ei la fel de străini de actualitatea din fotbal, întrebând curioşi şi când se joacă finala Cupei. „Duminică se joacă Supercupa României, Cupa s-a jucat în mai", i-a luminat  Lupescu.

27.000 de bilete vândute

image

De afară, stadionul pare a fi gata, doar aleile şi parcările arătând că încă se munceşte



Vânzarea tichetelor pentru amicalul România - Argentina continuă cu repeziciune. Până ieri, cele patru site-uri vânduseră împreună în jur de 27.000 de bilete din cele 45.000 puse în vânzare şi este de aşteptat ca pe parcursul weekendului cererile să se înmulţească. Tichetele vor fi împărţite începând cu 20 iulie, atunci când se va termina tipărirea lor.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite