„Naşul“ tună şi fulgeră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a criticat în termeni duri naţionala Under 19, dar şi fotbaliştii din Liga I. Mircea Sandu a vizitat, ieri, stadionul din Cluj şi s-a arătat încântat de stadiul lucrărilor şi de facilităţile pe care le va avea arena.

„Este o investiţie foarte mică, la 30.000 de locuri cele 30 şi ceva de milioane de euro înseamnă un preţ extraordinar. Am avut o discuţie şi cu Gică Hagi pentru inaugurare. L-am rugat să găsească o soluţie cu agenţia cu care lucrează el pentru un meci între Generaţia de Aur şi o alta cu care ne-am întâlnit la Campionatele Europene, cum ar fi Italia 2000. În plus, la anul, finala Cupei se va desfăşura aici, dacă nu se va disputa între echipe bucureştene", a afirmat „Naşul". Totodată, el a garantat că, în 2012, cel puţin un meci al echipei naţionale se va juca la Cluj.

„Jucătorii români sunt prieteni cu fotbaliştii"

Sandu s-a declarat nemulţumit de rezultatul naţionalei Under 19, care a pierdut primul meci de la Euro în faţa Cehiei, scor 1-3. „Această echipă are trei ani de când lucrează cu acelaşi antrenor. Se pare că antrenamentele, deşi jucătorii au 19 ani, sunt ca cele de la cei de 15 ani. Nivelul fotbalului românesc a scăzut, suntem într-o curbă descendentă, vom avea cel puţin şase ani în care trebuie să încercăm să urcăm puţin. Piţurcă e destul de îngrijorat după ce a fost în Austria şi a văzut mai multe echipe ale noastre la lucru. Mi-a dat exemplu că un jucător era schimbat după 30 de minute şi în loc să continue pregătirea încă 45 de minute se ducea la cabină. Făcea un duş, ieşea şi mânca un cârnat. Nici recuperare nu făcea. Ăştia sunt fotbaliştii români! De fapt, ei sunt doar prieteni cu fotbaliştii, sunt doar jucători", a tunat Sandu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite