Mutu vrea să vină în Luxemburg, să susţină naţionala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că atacantul Adrian Mutu l-a sunat pentru a-i cere o invitaţie cu care să poată să asiste la meciul cu Luxemburg, din preliminariile Euro-2012, apreciind că acesta este "un gest ce trebuie luat în calcul".

"Mutu m-a sunat ieri (n.r. - luni) că vrea să fie alături de echipă la meciul cu Luxemburg. M-a mirat, niciodată nu a făcut un astfel de gest. I l-am transmis şi antrenorului, e un gest care trebuie luat în calcul. De la Tamaş nu am primit niciun telefon", a declarat Sandu.

Oficialul a adăugat că selecţionerul Victor Piţurcă s-a exprimat "un pic greşit" la conferinţa de presă de după meciul amical cu San Marino, când a spus că jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş sunt excluşi definitiv de la echipa naţională.  "A fost o exprimare un pic greşită în prima lui conferinţă. Eu am încercat să-l conving că trebuie lăsată o portiţă. El a decis să nu-i cheme pentru această acţiune  (n.r. - meciurile cu Luxemburg şi Franţa), dacă se va răzgândi şi consideră că trebuie convocaţi, îi va convoca", a spus Sandu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite