Mutu şi Tamaş au mai vrut să corupă doi tricolori în escapada lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Torje şi Ştefan Radu au fost invitaţi de Mutu şi Tamaş să li se alăture luni seara în escapada nocturnă prin Rimini, scrie Prosport, însă cei tineri jucători au declinat oferta.

Coleg de cameră în cantonament cu Gabriel Tamaş şi bun amic cu acesta, Torje a fost invitat, se pare, şi el la şpriţ. Jucător în Italia la fel ca Mutu, Ştefan Radu a ratat şi el de puţin şansa de a bea un păhărel cu "greii" naţionalei.

Torje şi Ştefan Radu au preferat să stea cuminţi la hotel de teama răzbunării lui Piţurcă şi se pare că au fost foarte inspiraţi. Selecţionerul a fost foarte iritat de faptul că Mutu şi Tamaş au încercat să îi corupă pe cei doi deoarece pe ambii în consideră doi piloni de bază în reconstrucţia naţionalei.

Tamaş a făcut se pare şi show la întoarcerea din oraş. Puţin afumat, fundaşul  a început să ţipe în holul hotelului, mai scrie Prosport.

Decizia de a îi elimina defenitiv pe Mutu şi Tamaş a fost cauzată se pare tocmai de influenţa negativă pe care cei doi rebeli ar putea-o avea asupra jucătorilor mai tineri din lot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite