Mutu l-a înţepat pe Lucescu: “În Bosnia nu am avut un sistem, noi ne-am apărat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutu a marcat decisiv pentru România cu Luxemburg şi ne-a scăpat de ruşine. La final, "Briliantul" a trimis săgeţi către Răzvan Lucescu şi tactica selecţionerului din meciul cu Bosnia.

"Azi am avut mingi bune şi am putut să marchez, cu Bosnia nu am avut. În Bosnia nu am avut un sistem, noi ne-am apărat. Mie îmi place să jucăm ofensiv. Oricum pierzi chiar dacă stai cu fundul în poartă şi aşa mai bine joci pe atac. Eu cred că trebuie să credem în calificare cât mai sunt şanse matematice", a spus Mutu.
"Ne-am făcut singuri meciul greu. Iar am luat gol din fază fixă, dar am dovedit că nu suntem la nivelul Luxemburgului. Am avut noroc că am egalat imediat. Suporterii au dreptul să conteste, noi trebuie să arătăm că merităm să purtăm tricoul echipei naţionale", a mai spus atacantul. 
Mutu: "Mă interesează să bat recordul de goluri al lui Hagi".
Adrian Mutu a reuşit dubla cu Luxemburg şi a intrat în istorie, ocupând locul dou într-un clasament al celor mai buni marcatori ai echipei naţionale. "Briliantul" mai are nevoie de numai patru reuşite pentru a egala performanţa lui Gică Hagi, golgheterul all-time al naţionalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite