Mutu, de nerecunoscut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de precedentele reuniri ale tricolorilor, „Briliantul“ a renunţat la ieşirile nocturne şi a dormit la baza de pregătire de la Mogoşoaia. Adrian Mutu i-a promis selecţionerului că nu va mai avea derapaje extrasportive şi s-a ţinut de cuvânt. Cel puţin în prima seară în care Lucescu jr. le-a dat liber tricolorilor.

Decât să iasă alături de prieteni în oraş, atacantul naţionalei a rămas peste noapte în cantonamentul de la Mogoşoaia. „Nu vreau să mai am probleme de disciplină la lot. Nu ai un statut aparte, trebuie să respecţi programul aşa cum fac toţi ceilalţi", i-a transmis Răzvan Lucescu lui Mutu la prima discuţie pe care au avut-o la reunire. „Briliantul" a luat în serios avertismentul antrenorului şi a vrut să dovedească că s-a schimbat. Aşa că a refuzat invitaţiile apropiaţilor de a ieşi în oraş în seara în care Lucescu jr i-a lăsat liberi pe tricolori.

Luni, după ora 22.00, atacantul Fiorentinei a fost vizitat la Mogoşoaia de un prieten, care însă a părăsit dezamăgit baza de pregătire, fotbalistul preferând să rămână acolo peste noapte. 

S-a uitat la Urziceni cu Braşov

Adi Mutu, alături de alţi jucători care nu au părăsit cantonamentul s-au uitat la televizor la meciul din Liga I dintre Unirea Urziceni şi Braşov, apoi fiecare s-a retras la treaba lui. Mutu a mai zăbovit la discuţii cu amicul său, apoi a mers şi el în camera pe care o ocupă de unul singur. 

„Nu este cu nimic schimbat. E jovial ca de obicei, vorbeşte cu toată lumea, râde. Se vede că e fericit că a revenit la lot. Echipei i-a lipsit mult nu numai în teren, ci şi în afara lui, pentru că mereu Mutu strânge jucătorii în jurul lui", a povestit un apropiat al naţionalei. „Este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria naţionalei", a afirmat şi selecţionerul Răzvan Lucescu pentru Pro TV.

Atacantul celor de la Galatasaray, Bogdan Stancu, şi-a petrecut şi el noaptea la Mogoşoaia. După masa de seară, fotbalistului i s-a făcut poftă de dulciuri şi chipsuri, aşa că a plecat din bază, de unul singur, pe jos, şi s-a oprit la cea mai apropiată benzinărie. Acolo, „Motanul" s-a aprovizionat cu dulciuri, chipsuri, sucuri şi pufuleţi, apoi a revenit, agale, la hotel.

Dan Alexa: „Ne-am  regăsit liderul"

Tricolorii sunt fericiţi că îl au alături pentru meciurile cu Bosnia şi Luxemburg pe rebelul Adi Mutu, însă sunt trişti că Mirel Rădoi a renunţat să mai vină la echipa naţională. Fundaşul lui Palermo, Dorin Goian, a mărturisit că simte lipsa fostului său coechipier. „Este bine că a revenit Mutu la lot, însă marele absent al naţionalei este Mirel Rădoi.

 Îmi pare rău că nu se află aici alături de noi, era un jucător de valoare, de care naţionala avea nevoie. Din păcate, nici eu nu am mai ţinut legătura cu el şi n-am avut ocazia să încerc să-l conving să revină asupra deciziei sale", a spus Dorin Goian, care a vorbit şi despre întoarcerea lui Adi Mutu la lot: „Nu trebuie privit ca pe un salvator. Suntem o echipă şi contează fiecare jucător, nu individualităţile".

Timişoreanul Dan Alexa a dezvăluit cum a reuşit „Briliantul" să-şi impresioneze coechipierii, după ce a lipsit mai bine de un an şi jumătate de la naţională. „Înainte de şedinţa tehnică a ţinut neapărat să discute cu noi. Şi-a cerut scuze şi a avut un comportament demn de un lider", a povestit „Chirugul".

Chivu, menajat

Tricolorii s-au pregătit ieri pe stadionul „Dinamo". Căpitanul naţionalei a făcut ieri primul antrenament alături de coechipieri, după ce luni nu s-a pregătit deloc şi a făcut recuperare. Cristi Chivu nu a forţat deloc, a alergat de unul singur, apoi însoţit de preparatorul fizic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite